El projecte «Superherois» el vam iniciar entre la Lourdes Rius i en Sergio Martín. Som els organitzadors del projecte, els autors dels guions dels contes, els guionistes i entrevistadors del documental, els constructors de la web, els activadors de la iniciativa de crowdfunding, els encarregats de la distribució i l’edició posterior, els captadors de col·laboradors i canals de comunicació, etc.

En la cerca d’il·lustradors, vam aconseguir «fitxar» a l’Eduard Blanch i l’Òscar Sarramia, que de seguida es van engrescar amb el projecte. Gràcies a l’Òscar, col·laboren amb nosaltres  cinc il·lustradors/es que són alumnes seus: l’Alicia Rodríguez, la Laura Pérez, la Marina Luque, la Raquel Galobart i en Sergi Lapuerta.

Ells i elles són els autèntics responsables de la imatge gràfica i potència emocional que proven de transmetre els dos contes.

De cara al documental, hem tingut la sort de muntar ràpidament un petit equip de col·laboradors de qualitat i d’experiència considerable, que s’han mostrat a més molt interessats en el projecte: en Gerard Baró al vídeo, en Manel Guerrero per a la música, i en Craig Caputo per a les traduccions (intentarem generar el vídeo del documental en diversos idiomes, un serà per descomptat l’anglès).

Aquí podeu conèixer millor qui som, com som, i a què ens dediquem.

Sergio Martín - Autor
Sergio Martín

Psicòleg de la xarxa de CDIAPs de Catalunya. Consulta privada a Sabadell (www.psicologiaclinicasabadell.es). Psicoterapeuta format a la Universitat de Barcelona (UB) i a la Fundació Vidal i Barraquer (FViB). Té més de deu anys d’experiència clínica. Ha publicat en diverses revistes especialitzades (www.desenvolupa.net, Revista de la SEPYPNA, Psicopatologia y Salud Mental del Niño y del Adolescente…) Diverses experiències en autoedició i autopublicació.

E-mail de contacte: smt.sergio@gmail.com

Lourdes Rius - Autora
Lourdes Rius

Psicòloga de la xarxa de CDIAPs de Catalunya. Consulta privada a Barcelona. S’ha format a la Universitat de Barcelona (UB) i a la Fundació Eulàlia Torras de Beà (FETB). Té més de 10 anys d’experiència clínica.

E-mail de contacte: lourdesrius@hotmail.com

Eduard Blanch - Il·lustrador
Eduard Blanch

Des de l’any 1999 es dedica al disseny i a les arts visuals. Va estudiar Arts Aplicades a l’escola Llotja de Barcelona, especialitzant-se en il·lustració, i va complementar la seva formació amb diversos cursos de disseny (online i offline), maquetació i multimèdia a les Escoles Professionals Salessianes de Sarrià, al Centre de Formació La Violeta i al CIFO d’Hospitalet.

Més informació: www.edublanch.com

E-mail de contacte: info@edublanch.com

Òscar Sarramia - Il·lustrador i Director Artístic
 oscar_sarramia-d

Des de fa diversos anys treballa en dos vessants artístiques paral·leles: la il·lustració per a diferents diaris i revistes, il·lustració infantil / juvenil i publicitària. La segona vessant és en el terreny dels dibuixos animats.

És el creador de la sèrie «Horaci l’inuit» de TV3 i ha treballat en diverses sèries, pel·lícules i anuncis diversos des del 98. Opina que poder transmetre mitjançant la docència l’experiència és collonut.

E-mail de contacte: oscarsarramia@gmail.com

Web: www.oscarsarramia.com

Alicia Rodríguez - Il·lustradora
alicia_rodriguez

Alumne del segon curs del Cicle de Grau Superior d’Il·lustració de l’Escola d’ART La Industrial de Barcelona.

Laura Pérez - Il·lustradora
laura_perez

Alumne del segon curs del Cicle de Grau Superior d’Il·lustració de l’Escola d’ART La Industrial de Barcelona.

Marina Luque - Il·lustradora
marina_luque

Alumne del segon curs del Cicle de Grau Superior d’Il·lustració de l’Escola d’ART La Industrial de Barcelona.

Raquel Galobart - Il·lustradora
raquel_galobart

Alumne del segon curs del Cicle de Grau Superior d’Il·lustració de l’Escola d’ART La Industrial de Barcelona.

Sergi Lapuerta - Il·lustradora
sergi_lapuerta

Alumne del segon curs del Cicle de Grau Superior d’Il·lustració de l’Escola d’ART La Industrial de Barcelona.

Cristina Pérez - Il·lustradora
Cristina Pérez

Logopeda infantil dins l’àmbit de l’Atenció Precoç i l’escola ordinària. Durant els anys de formació universitària va realitzar feines relacionades amb la infància (auxiliar d’escola infantil, monitora d’esplai). Experiència continuada com a pintora i dibuixant. Ha realitzat diverses col·leccions d’il·lustracions infantils. Ens va ajudar amb l’organització inicial del projecte i els primers esbossos per la Marina. Gràcies Cristina!

E-mail de contacte: cristinaperezbellavista@hotmail.com

Tot i que encararem la realització del documental en una fase posterior, ja estem reunint part de l’equip que col·laborarà amb nosaltres. Aquí els teniu:

Gerard Baró - Realitzador Audiovisual

gerard-baro

Realitzador audiovisual. Es va formar a ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya). Ha participat en projectes per la Cadena SER, la Generalitat de Catalunya, Delafé y las Flores Azules, els Premis Gaudí, i diversos documentals, making of, videoclips, etc.

E-mail de contacte: gerard@gerardbaro.com

Més informació: http://www.gerardbaro.com/

Manel Guerrero - Músic

manel-gl

Músic professional. Cantautor. Ha participat en projectes i formacions com Malaventura, Btales, i Plastic Ono Man. Experiència continuada com a productor i editor musical. Recentment ha publicat el seu segon treball en solitari: «Comets«, que ve precedit de «First«.

E-mail de contacte: manelgmusic@gmail.com

Més informació: https://manelguerrero.com

Craig Robert Caputo - Traductor

craig-robert-caputo

Psicòleg de la Xarxa de CDIAPs de Catalunya. Anglès com a llengua materna. Col·labora com a traductor en diversos articles per a revistes especialitzades. S’ha format a la Universitat de Virginia a EEUU, a la Fundació Eulàlia Torras de Beà (FETB), i a l’Associació Catalana de Psicoteràpia (ACPP).

Sabina Segarra - Entrevistadora

sabina-segarra

Psicòloga de la xarxa de CDIAPs de Catalunya. Psicoterapeuta formada a la Universitat de Barcelona (UB) i a la Fundació Vidal i Barraquer (FViB). Té més de deu anys d’experiència clínica. Hem col·laborat en diversos projectes conjuntament, sempre amb grans resultats i experiència compartida.


Per compartir-ho: